Voorschoolse opvang (VSO)

Op onze school kunt u gebruik maken van voorschoolse opvang (VSO). Vanaf 07.30 uur totdat de school begint kunt u uw kind op school brengen. Uw kind zal opgevangen worden door één van onze eigen teamleden. De kinderen ontbijten ’s morgens eerst gezamenlijk (wel een eigen ontbijtpakket meenemen) en worden vervolgens totdat de school begint begeleid. De kosten bedragen vanaf € 2,35 per dag (bij aanschaf van een 40 strippenkaart) t/m € 3,50 (bij aanschaf van een losse overblijf strip). U kunt uw kind hiervoor digitaal opgeven via Idealnet op deze website. Na het inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord komt u in de persoonlijke site van uw gezin. Hier kunt u een strippenkaart voor uw kind(eren) aanschaffen via iDEAL. Vervolgens kunt u uw kind digitaal aanmelden voor de VSO.

Tussenschoolse opvang (TSO)

In deze coronatijd hebben wij een continuerooster tot 14.15 uur. Alle leerlingen blijven daardoor op school lunchen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
Normaalgesproken hanteren wij wel een gewoon ochtend- en een middagprogramma, waarbij de leerlingen tussen 11:45 uur en 13:00 uur naar huis gaan om te lunchen of gebruik maken van het overblijven/TSO (Tussenschoolse opvang). Dit wordt door onze school zelf verzorgd. De aansturing gebeurt door TSO-coördinator Therese Jacques-Hoekman.

Daarnaast maken wij graag gebruik van ouders of grootouders van onze eigen leerlingen, die zich aan kunnen melden bij de TSO-coördinator via 010-5299999. Na het lunchen in groepen kunnen de leerlingen er zelf voor kiezen om binnen of buiten te gaan spelen. Er worden geregeld verschillende activiteiten aangeboden daar de leerlingen aan mee kunnen doen. 

Ouders kunnen voor hun kind(eren) een strippenkaart aanschaffen via ons iDEALsysteem. Na aanschaf van zo'n strippenkaart kunt u uw kind digitaal aan- en afmelden voor de TSO.
Mocht uw kind van school gaan dan wordt het overgebleven aantal strippen gerestitueerd.  
Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over het overblijven dan kunt u contact opnemen met therese.hoekman@rvko.nl of via 010-5299999. 

 

Buitenschoolse opvang (BSO)

Op onze school maken we gebruik van Smallsteps Kinderopvang (binnenkort gaan zij samen met Partou Kinderopvang en wordt de naam BSO Partou)

BSO Flexx

De buitenschoolse opvang in onze school wordt verzorgd door BSO Smallsteps. Aangezien zij op meerdere locaties BSO aanbieden, heet de locatie op onze school BSO Flexx. De kinderen worden na schooltijd opgevangen in de aula, het speellokaal en de peuterspeelzaal van onze school. De oudere kinderen van de 8+groep gaan per fiets of step, onder begeleiding van een van de medewerkers, naar de locatie van de Business school (BSO Habitat). BSO Smallsteps biedt kinderopvang gedurende 40 schoolweken en 12 vakantieweken. Zij bieden naast wat u van een buitenschoolse opvang mag verwachten, ook nog extra’s zoals leeftijd gerichte activiteiten op sportgebied, expressie en creativiteit.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.smallsteps.nl of telefonisch contact opnemen met het locatiehoofd van BSO Flexx via 06-51854143

BSO de Kanjers
BSO Kanjers is ook een onderdeel van BSO Smallsteps en heeft als thema “ontdekken en doen”! De leerlingen voor deze locatie worden met een busje na schooltijd opgehaald en naar de locatie vervoerd.

Eenmaal op de BSO worden kinderen geprikkeld om te ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden en wat ze met vriendjes en vriendinnetjes op deze opvang dag kunnen ondernemen. Op de BSO is er altijd wel wat doen. Onze Kanjers kunnen elke dag zelf kiezen om te gaan sporten, knutselen, toneelstukje, bouwen, tuinieren en nog veel meer. Eenmaal alle kinderen op de locatie worden kinderen voorzien van fruit en drinken. Aan tafel wordt de dag doorgenomen en het weekthema besproken. Daarna mogen kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen.

De BSO locatie is gelegen in een groene omgeving. Door het kind uit de schoolomgeving te halen kan het kind op onze locatie genieten van veel vrijheid en zelfstandigheid. Samen met onze gediplomeerde pedagogische medewerkers staat de veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Kinderen zijn in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar wat een leuke mix is. Op de locatie zijn twee stamgroepen: De Kaasclub en de Beestenboel.

 Opvangdagen   Openingstijden 
 Maandag  14:30 - 18:15
 Dinsdag  14:30 - 18:15
 Woensdag  11:30 - 18:15
 Donderdag  14:30 - 18:15
 Vrijdag  11:30 - 18:15

BSO de Kanjers biedt ook in elke schoolvakantie en studiedag opvang aan. Het is mogelijk om verschillende opvangpakketten samen te stellen, afgestemd op de behoefte van de ouder en het kind. Hierover kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

Nieuwsgierig geworden naar onze locatie? Neem contact op via onderstaande gegevens:

BSO de Kanjers
Merenweg 20a (in het gebouw van hockeyvereniging HVB),
2665KM Bleiswijk

 Facebook:  Bsodekanjers
 E-mail:  kanjers@smallsteps.nl
 Tel:  0614762617
 Contactpersoon:               Wendy van den Berg
 Website:

www.smallsteps.nl/kinderopvang/bleiswijk-kanjers#gref

 BSO de Kanjers is een onderdeel van Smallsteps

Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work