Ouderraad

De Ouderraad (OR) heeft de belangrijke taak het team te ondersteunen bij allerlei activiteiten die op school worden georganiseerd. De OR vergadert 6 keer per jaar op maandagavond op school. Daarbij zijn ook twee teamleden aanwezig. De ouderraad verdeelt het werk over diverse commissies zodat niet iedereen op elk moment van het jaar even actief hoeft te zijn. Gelukkig hebben we een grote ouderraad maar ook daar vinden mutaties plaats en het is dus belangrijk elk jaar te toetsen of er nog ouders zijn die ook willen deelnemen in de raad. 

Verder werkt de ouderraad samen met de klassenouders, zodat er veel ouders betrokken worden bij de diverse feesten en activiteiten.
Door middel van een digitale intekenlijst kunnen ouders zich inschrijven voor hulp bij de activiteiten op onze school. (Deze link wordt ongeveer om de drie maanden verstuurd naar alle ouders).

Voor de meeste ouders is het gevoel van betrokkenheid bij school van hun kind(eren) een belangrijke reden om lid te worden van de ouderraad. Bovendien is het een prettige manier om het team een handje te helpen en met eigen ogen te zien hoe de leerlingen genieten van alle leuke activiteiten die tijdens en buiten de lessen om worden georganiseerd. 

De ouderraad  bestaat in het schooljaar 2017-2018 uit:
Margriet de Jong (Lars gr. 6), Marieke de Jong (Demi gr.5 en Sofie gr.1/2b), Manon Splunter (Djoeke gr. 4), Pauline Moerman (Jady gr. 6, Desny gr. 5 en Joamy gr. 3), Sheila Meijer (Willemein gr.4), Bianca van der Zwan (Max gr.1/2c), Ingrid van der Vlies (Ezri gr 4),Celeste Meijer (Vajen gr 1/2b). 
Denise de Jongh (groep 6) en Anja van Eijk (directie) zijn namens het team aanwezig op de vergaderingen.

Contact

Heeft u interesse of vragen? Laat het ons weten.

 

Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work