Inloopuurtje 

Op onze school kunt u gebruik maken van een inloopuurtje. Van 07.30 uur totdat de school begint kunt u uw kind al op school brengen. Uw kind zal opgevangen worden door één van onze eigen teamleden. De kinderen kunnen eventueel ontbijten (wel een eigen ontbijtpakket meenemen) en worden vervolgens totdat de school begint begeleid. De kosten bedragen € 2,35 per ochtend. Achteraf, aan het begin van de maand, krijgt u een mail vanuit WisCollect met een maandfactuur. U hoeft uw kind niet aan te melden omdat op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag altijd een teamlid om 07.30 uur aanwezig is.
 

Lunchpauze

Door ons continurooster tot 14.30 uur is er geen TSO meer. Alle leerlingen blijven op school lunchen en gaan vervolgens 30 minuten buiten spelen (of bij slecht weer binnen). Hierbij maken wij gebruik van hulpouders, die hiervoor een kleine vergoeding krijgen. Om dit te financieren vraagt onze school aan alle ouders jaarlijks een vrijwillige vergoeding. Hiervoor wordt een mail vanuit WisCollect gestuurd. De aansturing van de hulpouders gebeurt door onze coördinator Therese Jacques-Hoekman.

Hulpouders gezocht: Wij maken voor de lunchpauze dus graag gebruik van de hulp van ouders, grootouders of kennissen van onze eigen leerlingen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over het overblijven dan kunt u contact opnemen met therese.hoekman@rvko.nl of via 010-5299999. 

 

Buitenschoolse opvang (BSO)

BSO Partou, locatie Flexx

De buitenschoolse opvang in onze school wordt verzorgd door BSO Partou. Aangezien zij op meerdere scholen BSO aanbieden, heet de locatie op onze school BSO Flexx. De kinderen worden na schooltijd opgevangen in de theaterzaal van het Parochiehuis en/of de aula in het hoofdgebouw van onze school. De oudere kinderen van de 8+groep gaan per fiets of step, onder begeleiding van een van de medewerkers, naar de locatie van de Business school (BSO Habitat). BSO Partou biedt kinderopvang gedurende 40 schoolweken en 12 vakantieweken. Zij bieden naast wat u van een buitenschoolse opvang mag verwachten, ook nog extra’s zoals leeftijd gerichte activiteiten op sportgebied, expressie en creativiteit.

 

Contactgegevens:


Partou Flexx – gevestigd in school De Klimophoeve
Hoefweg 49
2665 CB Bleiswijk
06-51854143
flexx@partou.nl
Bso Hoefweg 49 Bleiswijk | Partou

Partou Flexx Dependance – gevestigd in De Klimophoeve Dependance (website en mail hetzelfde als voor Flexx)                                 
Hoefweg 53 
2665 CC Bleiswijk
06-50172054 
flexx@partou.nl
Bso Hoefweg 49 Bleiswijk | Partou

Partou Habitat – gevestigd in de Melanchthon Business school-Voor kinderen vanaf 8 jaar
Wilgenlei 2b
2665 KN Bleiswijk
06-11368185
habitat@partou.nl  
Bso Wilgenlei 2B Bleiswijk | Partou

 

Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT